finalizata

Tabara de pictura hobby art editia de iarna 2013

un proiect Arbex Art Decor

Aceasta tabara este organizata special la cererea participantilor editiei precedente, astfel ca, intrucat numarul de locuri este limitat, vor avea prioritate la ocuparea locurilor participantii editiilor precedente ale taberei de pictura Hobby Art. Instructorul indrumator va fi Tudor Francu, iar grupul de lucru este format din maxim 12 persoane.

Locatia taberei este Moeciu de Jos iar cazarea se face la hotelul Acvila (www.hotelacvila.ro)

Termeni si conditii: aceasta editie a taberei de pictura se va axa in special pe practica individuala, asistata de indrumator. In situatia in care nu se intruneste numarul minim de participanti (8) se va lua decizia anularii taberei, iar persoanelor care au achitat avansul li se va restitui integral suma achitata, sau, daca se va dori, tabara se va desfasura cu recalcularea taxei de participare in functie de numarul participantilor.

Inscriere: Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere

si achitarea avansului pe baza facturii proforma pe care o veti primi pe email dupa trimiterea (pe email) a formularului de inscriere completat. Validarea inscrierii se face dupa regula „primul venit- primul servit”, pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti. Dupa completarea formularului si expedierea lui pe email la office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita avansul de 220 lei si ne veti trimite un email de confirmare pe office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms la 0726366951. Pana la data de 15 noiembrie, inscrierea este accesibila doar pentru persoanele care au participat la una din editiile anterioare ale taberei. Dupa aceasta data, daca se va considera oportun de catre organizator, si daca nu se va completa numarul necesar de locuri, inscrierile vor fi accesibile si altor doritori.

Primele 3 persoane inscrise vor beneficia de cate un sasiu profesional cu panza pentru pictura!

Termene de plata:  Avansul se va achita odata cu completarea formularului de inscriere. Inscrierea este valida doar dupa efectuarea platii avansului. A doua parte a platii se va efectua la fata locului.

Anularea participarii sau a taberei
In cazul in care nu mai puteti participa la atelier, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte, daca nu veti putea participa. Daca anularea participarii se va face la mai putin de 21 zile inainte de inceperea taberei, avansul achitat se va retine pentru acoperirea cheltuielilor comune.

 

Oportunitati

Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe http://www.arta-inramarii.ro//. Incepand cu acest an, participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le vom organiza anual in acest scop.

Organizare: Intalnire ora 17 la pensiune. Pentru cei care se deplaseaza cu trenul, se va organiza deplasarea  la hotel, in functie de numarul participantilor. Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz.Materialele pe care le veti avea la voi sunt optiunea fiecaruia. Veti primi pe email recomandarile lui Tudor privind materialele pentru aceasta editie, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei .

Pretul: Pretul pe persoana pentru persoanele care au mai participat la taberele Hobby Art este 1240 lei si include asistenta de specialitate, cheltuieli de organizare, cazarea si cele 3 mese zilnice. Pretul nu include deplasarile in zona (optionale) si nici deplasarea la hotel. Pentru alte persoane dornice sa participe la tabara de iarna, persoane care vor avea acces la inscriere doar dupa 15 noiembrie, pretul va fi 1290 lei.

Modalitati de plata:

Plata se poate face prin mandat postal pe adresa:

Arbex Art Decor, Baia Mare bd. Unirii nr. 23

sau prin ordin de plata in contul Arbex Art Decor – RO52BTRL02501202L43227xx deschis la Banca Transilvania sucursala Baia Mare, pe baza facturii proforma pe care o veti primi dupa trimiterea formularului de inscriere.

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, trebuie sa achitati un avans de 220 lei . Diferenta se poate achita la fata locului, in ziua sosirii. Instiintarea platii se poate face pe email: office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms 0726 366 951. Veti primi un email de confirmare a inscrierii la tabara de pictura.