Tabara de pictura Hobby /art editia de vara 2010 in Thassos
Pictura realizata in Tabara de pictura Hobby Art 2019 in Thassos de Valentin Popa ( Constanta)

Aceasta tabara se anuleaza in 2020 din cauza situatiei incerte a evolutiei pandemiei in perioada verii si in septembrie. Vom reprograma tabara in 2021 la inceput de septembrie. Va dorim sanatate si stati in siguranta! Abonati-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutatile noastre.

Te invitam sa ni te alaturi intr-o experienta estivala artistica in care vei imbina pictura cu reprize intense de inot si plaja la malul marii Egee, o experienta in care vei savura fiecare minut. Daca iti place sa pictezi in timpul liber si simti ca mai ai lucruri de imbunatatit, trucuri de descoperit sau doar un mediu care sa-ti trezeasca pofta de a pune mana pe pensula si paleta de culori, te asteptam!

Aceasta tabara de pictura este pentru nivel intermediar.

Vei avea parte de o saptamana pe malul marii Egee in care vom imbina pictura cu gimnastica de dimineata pe nisip, cu alte activitati care ne vor face sederea placuta si ne va stimula creativitatea dar ne va ajuta sa ne si cunoastem  mai bine. O saptamana in care atelier de pictura ne va fi umbra pinilor si a maslinilor . O saptamana in care vom picta, ne vom imbunatati tehnica de pictat, ne vom delecta in apa incredibila a Marii Egee si vom convietui ca intr-o comunitate de artisti prieteni.

Natural, firesc, emotii, obiceiuri sanatoase, inspiratie, creativitate, bucurie, echilibru, prietenie, sinceritate, armonie sunt valorile taberei  spre care tindem de fiecare data.

Locatia taberei va fi aceeasi ca si in ultimii 2 ani, in N-V insulei Thassos, in Pachis, chiar pe malul marii ( se va comunica pe email doar persoanelor inscrise). Cazarea se va face in camere duble si studiouri cu 3 locuri.

Grupul de lucru va fi format din minim 8 si maxim 12 persoane care vor picta sub indrumarea instructorului artistic al taberei, artistul plastic Tudor Francu. Tematica taberei  va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere. Daca vrei sa vii in tabara ca sa pictezi dar fara sa participi la atelierele de instructaj artistic si daca nici nu ai nevoie de asistenta artistica, poti sa participi ca artist insotitor.

Perioada taberei: 16 – 23 septembrie 2020 23 – 30 septembrie 2020

Live art show in Tabara de pictura Hobby Art Thassos 2019
Demonstratie de pictura Tudor Francu

Termeni si conditii

Aceasta editie din Thassos va avea un concept putin diferit fata de taberele anterioare de vara intrucat presupune 2 categorii de participanti:

 • artisti participanti (AP)- care vor avea acces la atelierele artistice de grup si asistenta de specialitate din partea instructorului artistic al taberei si vor avea acces la spatiul de lucru organizat pentru a beneficia de instructajul artistic si indrumarea de specialitate.
 • artisti insotitori (AI)- care vor avea acces la toate activitatile de grup de timp liber si au libertatea sa picteze in spatiile alocate in acest scop in curtea pensiunii.

Caracterul editiei de vara este de atelier, cu activitati axate  preponderent pe partea practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Inscrierea la aceasta tabara presupune acceptul termenilor si conditiilor precum si acordul tuturor participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata taxei de tabara sau a avansului si are valoare de contract. Grupul de lucru al artistilor participanti este format din minim 8 , maxim 12 persoane. Diferenta locurilor pana la maxim 19 va fi alocata pentru artistii insotitori. Termenul de inscriere este 30 iulie 2020.

Asadar, noutatea este ca in aceasta editie in Thassos poti sa participi si daca vrei sa pictezi fara sa ai nevoie de asistenta de specialitate, deci vei avea un statut de artist insotitor.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati (re)creative, distractive, de grup. Detalii organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise.

Deplasarea se poate face cu masina personala sau cu o cursa de autocar care pleaca din Bistrita, trece prin Dej, Cluj, Turda, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Bucuresti in fiecare marti iar returul din Thassos este miercurea, tocmai cand e si ultima zi de tabara. Pret transport autocar dus-intors (pret 2019 din Bucuresti) 70 euro + 5 euro/ persoana / sens ( pentru feribot, care se plateste in autocar). Acest tarif se poate modifica in timpul anului. Pentru transport vom share-ui informatia daca cineva poate sa ia in masina alte persoane, sa imparta costul de transport.

Anularea participarii

In cazul in care nu vei putea participa la tabara la care te-ai inscris, te rugam sa ne anunti cu cel putin 45 zile inainte. In caz contrar, valoarea avansului achitat pana in acel moment nu va mai fi returnat insa va putea fi transferat catre o alta persoana care se va inscrie la recomandarea ta. In cazul in care nu se va forma un grup de minim 8 artisti participanti, tabara se va anula sau se va putea organiza cu recalcularea costurilor.

Iata care sunt avantajele si oportunitatile pe care le ai participand la o Tabara de pictura Hobby Art:

 • Participantii la taberele de pictura au ocazia sa expuna in cadrul expozitiilor de grup anuale pe care le organizam.
 • Toti participantii la Tabara de pictura Hobby Art beneficiaza de o reducere de artist de 20% la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam la atelierul de inramari Arbex Art Décor
 •  Fiecare artist participant va primi la finalul taberei o diploma de participare.

De ce sa participi ca artist participant la Tabara de pictura Hobby Art din Thassos:

 • Vei avea ocazia sa pictezi intensiv si vei primi feedback zilnic de la instructorul taberei . Chiar daca marea este la 2 pasi, atmosfera de lucru creata de persoane pasionate la fel ca si tine te va motiva si molipsi.
 •  Vei invata atat din feed back-ul si suportul direct oferit de instructorul taberei cat si din feed back-ul celorlalti participanti in sesiunea de evaluare de la finalul taberei.
 • Vei  face parte dintr-o comunitate prietenoasa de oameni pasionati de pictura.
 • Vei petrece o saptamana aproape de natura si de marea Egee incredibil de cristalina care e la 2 pasi. Descult(a) pe iarba sau pe nisip, in costum de baie sau un tricou, cat mai lejer, inconjurat de maslini, pini, nisip si mare.
 • Vom face intr-o zi o incursiune intr-unul din satele pitoresti ale insulei si vei putea face schite sau fotografii pentru a le folosi in picturi viitoare
 • Neaparat vom relua experienta cu seara greceasca in pasi de sirtaki, Zorba si spartul farfuriilor la o taverna din Limenas
 • Si pentru ca vor fi si alte surprize pe care nu le divulgam acum.:)

Seara boema – Thassos 2019

De ce sa participi ca artist insotitor la Tabara de pictura Hobby Art din Thassos

 • Vei avea o vacanta intr-o comunitate/curte de artisti cu care vei interactiona zilnic
 • Pentru atmosfera de lucru si energia care se creeaza in toate taberele de pictura Hobby Art
 • Pentru distractia si bucuria generala care se creeaza in cadrul programelor de seara si pentru ocaziile de a te pune in valoare si a te exprima asa cum iti doresti sau de a-ti (re)manifesta un talent ascuns
 • Pentru Salutul Soarelui si masajul de grup la incheierea gimnasticii de dimineata de pe malul marii
 • Si pentru ca vor fi si alte surprize pe care le vom divulga la momentul potrivit.

Gimnastica de dimineata in Taara de pictura Hobby Art editia aniversara 10 ani in Thassos
Thassos 2019

Cat costa?

Costul cazarii cu demipensiune imbunatatita, adica cu mic dejun, o masa principala ( pranz sau cina, in functie de program) o gustare de fructe la ora 11.00- 12.00 si un pahar de vin la masa principala, cost negociat pentru grup este 364 euro pentru 7 zile de tabara. In cazul in care vor fi 18 participanti, pretul se va reduce la 350 euro.

La pretul cazarii si al mesei se adauga contributia de tabara care este :

 • pentru un artist participant (AP): 137 euro + 560 lei + tva
 • pentru un artist insotitor(AI): 84 euro + 240 lei + tva

Persoanele care au mai fost in cel putin o tabara de pictura Hobby Art vor beneficia de o reducere de 50 lei ( inclus tva).

Contributia de tabara include accesul la activitatile specifice pe durata celor 7 zile in functie de locul pentru care te inscrii, ca artist participant sau artist insotitor.

Pretul nu include transport. Deplasarile in zona care sunt optionale se vor achita separat.

Este necesar sa achiti un avans de 240 lei + tva, cu mentiunea ”contributie participare tabara” dupa ce vei primi din partea noastra un email cu detaliile necesare pentru plata. Acest email il vei primi dupa ce ne vei trimite formularul de inscriere de mai jos completat cu datele tale. Locurile vor fi distribuite dupa regula ”Primul venit-primul servit”. Diferenta de contributie pentru tabara plata se va achita pana inainte de tabara iar costurile cu hotelul, in tabara.

Inscriere ( completeaza mai jos cu datele tale si apoi fa click pe Trimite):

Atelier de pictura in Tabara de pictura Hobby Art Thassos 2020
Imagine din Thassos 2019

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor

Parteneri:

Deco-perete.ro partener Tabara de pictura Hobby Art
Atelier inramari Arbex Art Decor - partener Tabara de pictura Hobby Art
Craftmall