Afis tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2020

ultimul loc liber- in seria din februarie!

Iarna aceasta am pregatit pentru voi o tabara de pictura de atelier presarata si cu activitati creative si de divertisment. Tabara va fi la sfarsit de ianuarie, este in apropiere de Bran si se adreseaza persoanelor care au mai pictat, deci pentru un nivel intermediar.

Locatie

Tabara  se va desfasura in Simon, un sat apartinand de comuna Bran, la o pensiune de 3 stele iar cazarea se face in camere duble cu baie. Generozitatea spatiului de lucru pentru instalarea atelierului de pictura si desfasurarea altor activitati specifice de grup precum si amplasarea intr-o zona usor accesibila in centrul tarii, ne-a determinat sa va dam intalnire la Simon. Detaliile de acces le vom furniza pe email persoanelor inscrise. Pentru In fiecare tabara de iarna am oferit pana acum participantilor cate o experienta inedita, iar de aceasta data veti avea ocazia sa participati intr-o dupa masa la un atelier de pictura pe apa ( necesita o plata suplimentara de 60 lei/ persoana), daca se va dori.

Perioada taberei de pictura:

26 ianuarie – 1 februarie 2020 

Din cauza numarului mare de solicitari va avea loc si seria a 2-a a taberei de iarna, in perioada 9-15 februarie 2020. 

Termeni si conditii

In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl; caracterul editiei de iarna este de atelier, cu activitati axate  preponderent pe partea practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata taxei de tabara sau a avansului.Grupul de lucru este format din minim 8 persoane, maxim 12.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati (re)creative, distractive, de grup. Detalii organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise.

Tabara de pictura Hobby Art -editia de iarna

Instructorul artistic este Tudor Francu– artist plastic,  instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009.

Deplasarea la locatie se poate face cu masina sau cu mijloace de transport in comun  pana in Brasov de unde se ia un autobuz spre Bran-Moieciu ( se coboara in statia Simon si se ia un taxi). Aceste detalii le vom stabili impreuna cu persoanele inscrise pentru cele mai potrivite solutii de transport. 

Avantaje si oportunitati

Iata avantajele pe care vi le oferim cu ajutorul partenerilor nostri:

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest site dedicat taberei.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% reducere pe viata la colectiile de rame de tablou , 
  • Participantii la aceasta tabara vor beneficia de o reducere de 10% valabila timp de 1 an la orice produs pentru decorarea peretelui pe care-l achizitionati de pe Deco-perete.ro .
  • Toti participantii la aceasta tabara vor primi odata cu achitarea avansului un voucher electronic de reducere la materiale de pictura achizitionate online din magazinul Craftmall.ro .
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Anularea participarii

In cazul in care nu vei putea participa te rugam sa ne anunti cu cel putin 30 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune sau vei putea sa trimiti pe altcineva in locul tau.

Pret tabara de pictura:

  • 1740 lei ( respectiv 1690 lei- pentru membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art ) – include cazarea in camere duble, cele 3 mese zilnice pentru 6 zile de tabara, fructe, acces la activitatile zilnice de specialitate si de grup. Pretul nu include transportul pana la locatie care este in sarcina fiecarui participant.
  • Din aceasta suma, taxa de participare la tabara ( 840 lei , respectiv 790 lei pentru membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art (TPHA)) se va factura de catre organizator, respectiv Arbex Art Decor iar cheltuielile de cazare si masa vor fi facturate de catre pensiune.

Pentru inscriere este necesar sa achiti in avans taxa de participare la tabara, integral sau in 2 rate egale, (a 2-a rata se poate achita pana in saptamana de dinaintea taberei) cu mentiunea”contributie participare tabara” dupa ce vei primi din partea noastra un email cu detaliile necesare pentru plata. Acest email il vei primi dupa ce ne vei trimite formularul de inscriere de mai jos completat cu datele tale.

Inscriere pentru tabara de pictura:

( pret 1740 lei / membrii TPHA 1690 lei )

(completeaza mai jos cu datele tale si apoi fa click pe Trimite)

 

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

 

Partenerii nostri:

Magazin online cu decoratiuni de perete  Magazin cu materiale de pictura    atelier rame de tablou

* In anumite situatii si in functie de marimea spatiului de lucru se accepta si al 13-lea participant daca acesta este membru al comunitatii Taberei de pictura Hobby Art.

…..

Imagini dintr-o editie anterioara:

curs pictura in tabara de pictura Hobby Art 2020

Gimnastica dimineata in fiecare tabara de pictura Hobby Art

Pictura Carmen Tanasescu in Tabara de pictura Hobby Art 2012

vezi poze din toate taberele finalizate