Tabara de pictura Hobby Art -aniversare 10 ani  In 2019 Tabara de pictura Hobby art implineste 10 ani! Vom celebra aceasta varsta rotunda printr-o tabara de creatie si relaxare de aceasta data, ne dorim sa fim impreuna cu cat mai multi dintre voi, sa petrecem timp de calitate alaturi de prietenii pe care-i stim din atatea tabere care au fost din 2009, mai exact 28 de tabere pana la acest moment ( final de 2018). Si unde te poti bucura mai mult de fiecare moment in care pictezi sau nu, decat pe nisipul fin si in apa cristalina a Egeei din Pachis, in Thassos, unde am fost in 2018 si unde ne-a placut.

  

Tabara de pictura Hobby Art in Grecia - Thassos

18 locuri ocupate, mai este 1 loc liber

Locatia : Akti Belvedere color&essence  in Thassos, in partea N-V a insulei, o locatie renovata in intregime in 2018. Cazarea se va face in camere duble cu baie si suite ( apartament cu 3 locuri si baie proprie) iar masa in regim de demipensiune ( mic dejun si cina sau pranz, conform programului) plus o masa de fructe. Pentru cine doreste si a treia masa, aceasta se poate comanda separat, a la carte.

Masa o vom lua chiar in vecinatatea marii, pe terasa de sub pini.

Putem picta sub umbra pinilor sau a maslinilor si ne vom racori in apa cristalina a Marii Egee aflata la 2 pasi. Locatia pune la dispozitia noastra sezlonguri, in mod gratuit. Avantajul locatiei este ca e mai izolata de alte statiuni, mai intima si este situata chiar langa plaja. In septembrie este o vreme placuta, necaniculara pe aceasta parte de insula, atat din cauza vegetatiei, padurea de pini fiind in vecinatate cat si din cauza perioadei de mijloc de septembrie.

 

Perioada: 18 – 25 septembrie 2019

Speram sa ne adunam cat mai multi, fiind o tabara de creatie si relaxare nu mai impunem un numar maxim de persoane, acesta fiind dat doar de capacitatea pensiunii, respectiv 23 de persoane. Vom petrece o saptamana intre prieteni care deja stim ca au in comun pasiunea pentru pictura si alte lucruri pe care le-am descoperit in toate taberele in care ne-am intalnit.

Conceptul taberei aniversare va fi diferit fata de taberele cu care v-am obisnuit, va fi o tabara de creatie&relaxare, ceea ce inseamna ca vom imbina pictura cu relaxarea, deci nu va fi o tabara axata pe instruire, (asa ca locurile nu vor fi limitate la 12 ci la cat e capacitatea pensiunii) vom avea timp pentru noi, sa pictam liber impreuna, sa ne bucuram de companie, de soare, de marea Egee, sa ne distram . Diferenta fata de un concediu obisnuit va fi ca :
– vom face parte dintr-o casa cu artisti timp de o saptamana – pensiunea va fi doar a noastra ( sper sa fim suficienti incat sa ocupam toate camerele, asta ar insemna 19 participanti.
– atmosfera de creatie, de lucru la sevalet – fiecare poate picta cand si cum doreste, programul de peste zi fiind liber.
– Tudor ( n.r. Tudor Francu, instructorul de pictura al celor 28 de tabere de pictura Hobby Art finalizate pana la sfarsitul anului 2018) va avea statut de artist care creeaza asa ca vom avea ocazia sa-l avem in preajma si sa-l vedem la lucru dar de data asta nu in scop didactic, ci creativ.
– pentru voi, Tudor va sustine cateva art show-uri, la cererea voastra, subiecte de interes pentru voi, vom vedea atunci cum ne organizam
– activitatile de seara pe care le vom desfasura vor fi cele care v-au placut voua in cei 10 ani de tabere, asa ca impreuna cu persoanele inscrise vom alcatui un program de seara.
– surprize aniversare
– la final vom avea o expozitie de arta

Pe scurt: soare si mare-timp pentru mine-pictez de voie-in compania prietenilor mei pictori. 

Detaliile organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise. Exista posibilitatea deplasarii cu o cursa de autocar care pleaca din Bucuresti in fiecare marti iar returul din Thassos este miercurea, tocmai cand e si ultima zi de tabara. Pret transport autocar dus-intors (din Bucuresti) 70 euro + 5 euro/ persoana / sens ( care se plateste in autocar). Acest tarif se poate modifica in timpul anului.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist” de 20%, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul de inramari Arbex Art Decor.
  • Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Anularea participarii

In cazul in care nu vei putea participa la tabara la care te-ai inscris, te rugam sa ne anunti cu cel putin 45 zile inainte. In caz contrar, valoarea avansului achitat pana in acel moment nu va mai fi returnat insa va putea fi transferat catre o alta persoana care se va inscrie la recomandarea ta.

Pret*:

Varianta A:

427 euro + 450 lei  – cazare cu demipensiune (mic dejun + pranz sau cina, fructe, un pahar de vin) – pentru 8- 11 participanti

375 euro + 450 lei – cazare cu demipensiune (mic dejun + pranz sau cina, fructe, un pahar de vin) – pentru 12-18 participanti

335 euro + 450 lei – cazare cu demipensiune (mic dejun + pranz sau cina, fructe, un pahar de vin) – pentru min. 19 participanti

….

Varianta B:

350 euro + 450 lei – cazare cu masa partiala ( 5 zile cazare fara masa, 2 zile cazare cu demipensiune ca la A.)- pentru 8 – 11 participanti

265 euro +  450 lei – cazare cu masa partiala (5 zile cazare fara masa, 2 zile cazare cu demipensiune ca la A) – pentru 12 – 18 participanti

225 euro + 450 lei – cazare cu masa partiala (5 zile cazare fara masa, 2 zile cazare cu demipensiune ca la A) – pentru min. 19 participanti

…..

Pretul nu include transport. Deplasarile in zona care sunt optionale se vor achita separat.

Este necesar sa achiti un avans de 450 lei la inscriere ( avansul se va putea achita pana in martie), cu mentiunea”contributie participare tabara” dupa ce vei primi din partea noastra un email cu detaliile necesare pentru plata. Acest email il vei primi dupa ce ne vei trimite formularul de inscriere de mai jos completat cu datele tale. Locurile vor fi distribuite dupa regula ”Primul venit-primul servit”.

 Inscriere ( completeaza mai jos cu datele tale si apoi fa click pe Trimite):

 

Parteneri:

Magazin online cu decoratiuni de perete    Magazin cu materiale de pictura    atelier rame de tablou

………….

* Pret actualizat in decembrie 2018; calculat la cursul euro de 4.8 lei; pretul poate suferi modificari in functie de cursul euro.

…            …          …         …         …

Vezi imagini din tabara de vara 2018 din Thassos iar aici picturile realizate .

Vezi si cateva pareri ale unor persoane care au fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art.