Tabara de pictura Hobby Art despre Jane Seymour  Din seria celebritati care picteaza, azi am descoperit-o pe Jane Seymour. Cunoscuta publicului din Romania din serialul Dr. Quinn si romanticul film Undeva, candva, Jane Seymour si-a demonstrat multiplele talente artistice in cariera ei de actrita de film si televiziune si deasemenea in domeniul scrisului si designului. In acest din urma domeniu, chiar am descoperit cu uimire ca a creat o colectie de rame pentru tablouri care-i poarta numele ( vezi http://janeseymour.fotiou.com/)  .

Dragostea ei pentru arta si culoare a condus-o spre succes si in domeniul picturii, ea abordand tehnica acuarelei si a picturii in ulei. Are o adevarata cariera de succes si in acest domeniu al artelor vizuale. Are galeria ei proprie de arta si a expus in numeroase galerii din nordul Americii. In ultimii 18 ani a pictat numeroase acuarele, picturi in ulei, pasteluri si chiar a si sculptat in bronz.

Spune ca si-a gasit sanctuarul in studioul ei si crede ca arta este esenta a ceea ce este ea.

Iata cateva picturi ale actritei si pictoritei Jane Seymour.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

sursa janeseymour.com

Pentru cei care vor s-o descopere pe Jane Seymour in calitate de expozanta, iata un interviu din 2011 de la Artexpo din New York ( nu este tradus insa) .