Afisul taberei de pictura Hobby Art 2015 de la Arcus tabara finalizata

Aceasta tabara se adreseaza persoanelor care stiu sa picteze. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber . Se va putea picta pe terasa de lemn si in curtea Castelului din Arcus.

Grupul de lucru este format din minim 8 si maxim 12 persoane. Au prioritate la inscriere persoanele  care au mai fost in cel putin o tabara de pictura alaturi de noi. Alte persoane se vor putea inscrie  dupa 1 martie,  in limita locurilor disponibile.

Tematica taberei va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere.

Locatia taberei este Arcus, la 4 km de municipiul Sf. Gheorghe ( jud. Cv) in apropierea Castelului din Arcus iar cazarea se va face la Centrul de Studii Europene din localitate, in camere duble  cu baie. Aceasta locatie a gazduit nenumarate tabere de creatie iar vecinatatea cu Castelul Szentkereszty sau mai simplu Castelul din Arcus ii confera o plus valoare. Castelul este in administrarea Centrului Cultural din Arcus, aici organizandu-se destul de des serate muzicale, vara chiar in curtea romantica a castelului unde vom avea si noi ocazia sa ne instalam sevaletele.

Terasa unde se va picta in tabara

Terasa unde se va picta in tabara

Imagine cu Castelul din Arcus

Imagine cu Castelul din Arcus

Perioada taberei : 18 – 26 iulie 2015.

Pretul taberei : 1400 lei , din care avans 200 lei la inscriere, diferenta achitandu-se la fata locului.

Pretul include asistenta de specialitate, cazare, 2 mese zilnice ( pranzul si cina care vor fi in sistem de catering), cheltuieli de organizare.  Pretul nu include micul dejun, deplasarile optionale si nici deplasarea la pensiune. Micul dejun va fi in regim de autogospodarire, deci va trebui sa aduceti cu voi alimente necesare pentru micul dejun sau puteti sa achizitionati din sat produse locale . La locul de cazare avem acces la bucatarie care este utilata cu cele necesare.

Persoanele care au fost in cel putin o tabara de pictura Hobby Art beneficiaza de reducere 50 lei.

Organizare: Vom stabili detaliile intalnirii in functie de mijlocul de transport cu care veti ajunge. Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz. Materialele pe care le veti avea la voi sunt optiunea fiecaruia. Puteti consulta un scurt ghid al materialelor necesare pentru pictura aici . Veti primi pe email recomandarile noastre privind materialele pentru aceasta editie, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei .

Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti

Instructorul artistic este Tudor Francu– instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009.

Plata:

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, e necesar sa trimiteti atat formularul de inscriere ( de mai jos) cat si sa achitati un avans de 200 lei.

Plata se poate face prin mandat postal pe adresa:

Arbex Art Decor, Baia Mare bd. Unirii nr. 23

sau prin ordin de plata in contul Arbex Art Decor – RO52BTRL02501202L43227xx deschis la Banca Transilvania sucursala Baia Mare, cu mentiunea” taxa participare tabara de pictura iulie”.

Locurile se vor completa dupa regula ”primul sosit, primul servit”.

Diferenta se va achita la fata locului in ziua sosirii.

Bonus! Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor. Detalii aici.

 

Inscriere

Anularea participarii

In cazul in care nu veti putea participa la seria la care v-ati inscris, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei si vor primi acceptul de a fi expuse in Galeria de Arta de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de baza de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare.

 

Parteneri media: www.arta-inramarii, www.deco-perete.ro,www.adelaparvu.com,www.businesswoman.ro, www.121.ro, www.centrulculturalreduta.ro,www.vreauarta.ro,www.artout.ro

 

Puteti vedea aici si aici cateva imagini cu Castelul din Arcus. Date istorice despre castel puteti consulta aici . Noi vom putea picta in curtea castelului, care este chiar in vecinatatea Centrului de Studii Europene unde ne vom caza.