Tabara de pictura Hobby Art - Balchik 2014

Tabara de pictura Hobby Art – Balchik 2014- un proiect Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art din vara aceasta se va organiza la Balchik in perioada 21- 29 iunie 2014 si se adreseaza persoanelor ( varsta minima 18 ani) care au placerea sa picteze. La taberele noastre de vara participa de obicei persoane cu profesii si varste diferite si sunt asteptate persoane care doresc sa exerseze si sa aprofundeze arta picturii la sevalet. Sevaletele sunt  din partea casei pe perioada taberei.

Provocarea campaniei:

Trimite 2 adulti in Tabara de pictura Hobby Art, in urma articolului de pe blogul sau din revista ta si castigi 4 zile alaturi de noi in Tabara de pictura Hobby Art de la Balchik din aceasta vara.

Mecanismul campaniei:

1. Scrie pe blogul tau un articol, formatul si stilul fiind la latitudinea ta, cu link catre

https://tabarapictura.wordpress.com/2014/02/20/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2014/  si

https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt . Mentioneaza si site-ul www.deco-perete.ro  ca partener al proiectului.

2. Mentioneaza ca cititorii tai pot obtine o reducere de 50 lei la inscrierea in tabara daca vor indica la inscriere blogul sau revista ta . In asa fel vom stii cine ne-a trimis noi participanti.

3. Premii: bloggerul sau jurnalistul care va trimite primii 2 participanti in tabara de pictura Hobby Art de la Balchik in perioada 21- 29 iunie 2014, ca urmare a campaniei, va fi invitat sa petreaca 4 zile in tabara de pictura alaturi de noi, cele 4 zile fiind la alegerea lui, in perioada 21- 29 iunie 2014, cu toate cheltuielile de cazare, masa si transport acoperite. Pentru restul de participanti trimisi, bloggerul sau jurnalistul va primi automat din partea noastra cate o pictura semnata Tudor Francu. Deci avem de oferit un bilet in tabara si 4 picturi Tudor Francu sau 6 picturi!

4. Perioada campaniei dureaza pana in 30 mai sau pana se ocupa cele 6 locuri libere. Actualizarea locurilor se face pe blogul taberei.

5. Articolele trebuie sa contina un limbaj decent si sa fie corect scrise din punct de vedere gramatical.

Nota: sunt invitate sa participe bloguri, reviste a caror audienta o constituie persoanele adulte interesate de arta, pictura, artisti amatori, dezvoltare personala, activitati creative si recreative, spiritualitate, hobbyuri, handmade, bricolaj

 

Despre organizatorul concursului:

Arbex Art Decor administreaza site-urile www.arta-inramarii.ro si www.deco-perete.ro , site- uri care se ocupa cu comercializarea produselor pentru decorarea peretelui: rame de tablou la comanda, tablouri, fototapet, stickere de perete, tablouri, picturi la comanda, postere de arta. Ca urmare a specificului activitatii noastre si a unei experiente anterioare, a venit firesc, ideea taberei de pictura. Despre conceptul taberei puteti citi aici.