Tabara din Maramures este deja traditionala si o propunem in fiecare an la inceput de septembrie. Este o buna ocazie pentru cei care si-ar dori sa picteze si nu stiu de unde sa inceapa, pentru cei care isi doresc sa experimenteze acest hobby dar si pentru cei care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare. Argumentele pe care ni le ofera Maramuresul sunt pitorescul locurilor, naturaletea si prietenia gazdelor.

Specificul taberei: tabara de initiere, peisaj en plein air

Perioada taberei: 2- 8 septembrie 2012

Grupul de lucru: 8- 12 persoane

Instructorul indrumator: Tudor Francu

Locatie: pensiunea Fratii Pasca din Barsana. Barsana este o localitate veche, amplasata pe malul drept al Izei, la 75 km de Baia Mare si la 20 km de Sighetu Marmatiei. Pensiunea este construita din lemn de brad, amenajata rustic, cu satra si balcon la fatada, iar camerele sunt duble si triple, cu incalzire centrala si baie proprie.

Termeni si conditii:

Initiativa organizarii taberelor de pictura hobby pentru adulti, a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non-formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acestor persoane, lansam initiativa derularii taberei pentru un grup de minim 8 si max. 12 persoane. In situatia in care nu se intruneste numarul minim de participanti, se va lua decizia anularii taberei, iar avansul achitat se va returna in totalitate sau, daca se va dori, tabara se va organiza dar taxa de participare va fi recalculata in functie de numarul participantilor.

In cadrul taberei de pictura vor fi prestate cursuri de pictura si asistenta de specialitate in domeniu, pentru participanti, prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site.
Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 280 lei.

 Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere

   si achitarea avansului pe baza facturii proforma pe care o veti primi pe email. Validarea inscrierii se face dupa regula „primul venit- primul servit”, pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile sc Arbex Art Decor srl. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti. Dupa completarea formularului si expedierea lui pe email la office@arbexartdecor.ro sauarbexartdecor@yahoo.com  veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita  avansul de 280 lei si ne veti trimite un email de confirmare pe office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms la 0726366951.

Solicitati formularul de inscriere pe email in cazul in care nu reusiti sa downloadati!

Bonus! primele 3 persoane inscrise vor primi cate un sasiu profesional cu panza pentru pictura!

Termene de plata : Avansul se va achita odata cu completarea formularului de inscriere. Inscrierea este valida doar dupa efectuarea platii avansului. A doua parte a platii se va efectua la fata locului.

Anularea participarii sau a taberei
In cazul in care nu mai puteti participa la atelier, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte daca nu veti putea participa. Daca anularea participarii se va face la mai putin de 21 zile inainte de inceperea taberei, avansul achitat se va retine pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Oportunitati:

Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe http://www.arta-inramarii.ro//. Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le vom organiza anual in acest scop. Deasemenea, participantii la taberele noastre vor beneficia pe termen nelimitat de reduceri intre 20-30% la orice inramare realizata pe http://www.arta-inramarii.ro .

Organizare:

Intalnire: pentru cei care se deplaseaza cu masina -pensiunea Fratii Pasca, Barsana ora 17.  Adresa pensiunii: str. Valeniului nr. 1338A .

Transportul Baia Mare- Barsana, pentru cei care ajung in Baia Mare cu trenul se va organiza in functie de numarul persoanelor  si se va comunica acestora. In principiu, sosirea in Baia Mare ar trebui sa se faca pana la ora 14. Costul transportului Baia Mare-Barsana va fi suportat de participanti.Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar  ultima este masa de pranz.

Materialele pe care le veti avea la d- voastra sunt optiunea fiecaruia. Pentru a va ajuta in alegere, puteti consulta acest scurt ghid ( raspundem cu placere la orice intrebari – adresate pe email, care va pot ajuta in alegerea materialelor. Arbex Art Decor va pune la dispozitia participantilor pe durata taberei cate un sevalet de teren. Programul taberei va fi facut cunoscut doar persoanelor inscrise.

Plata: Pretul pe persoana este 890 lei si include: instruirea, cheltuieli de organizare, cazarea si cele 3 mese zilnice. Pretul nu include deplasarile care vor fi efectuate optional in zona, acestea de regula efectuandu-se cu masinile personale si nici deplasarea din Baia – Mare la Barsana (pt persoanele care se vor deplasa cu trenul pana in Baia Mare).

Politica de reduceri: reducere 50 lei daca ati mai participat la taberele noastre , reducere 30 lei pt inscriere timpurie pana in 15 mai (inclusiv); cele doua reduceri nu sunt cumulative.

Modalitati de plata:

Plata se poate face prin mandat postal pe adresa:

Arbex Art Decor, Baia Mare  bd. Unirii nr. 23

sau prin ordin de plata in contul Arbex Art Decor –  RO52BTRL02501202L43227xx deschis la Banca Transilvania sucursala Baia Mare, pe baza facturii proforma pe care o veti primi dupa trimiterea formularului de inscriere.   

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, trebuie sa achitati un avans de 280 lei . Diferenta se poate achita la fata locului, in ziua sosirii. Instiintarea platii se poate face pe email: office@arbexartdecor.ro  sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms: 0726 366 951. Veti primi un email de confirmare a inscrierii d- voastra la tabara de pictura.